• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

TWO LAYERS

+31 6 12272111

hello@twolayers.nl

Naaldwijk, Zuid-Holland

KvK 66628962

BTW NL856637440B01

1/4

2 ONDER 1 KAPWONING 

Interieurontwerp  //  begane grond

Maassluis

September 2017

Weer een leuk nieuwbouwproject waar Two Layers een bijdragen aan mocht leveren. Deze twee-onder-een-kapwoning moest een echt familiehuis worden. Een huis wat fris en licht is, ruimte biedt om te kunnen spelen maar het toch knus aanvoelt.

 

Om de lengte van de woning te benadrukken hebben we een groot wit wandmeubel geplaatst die ruimte bied voor meerdere functies. Vanuit de keuken loopt het meubel over in een bank bij de eettafel, door naar de zithoek, om vervolgens een speelplek te worden. Als tegenhanger van het wandmeubel hebben we op de andere wand een hoge kast geplaatst om te pronken met persoonlijke items. De kleur voor de wanden sluit goed aan op de bekleding van de bestaande bank en fauteuil. Om een tikkeltje industrieel toe te voegen worden alle kozijnen donkere en gaan we werken met een kleuraccent in petrol. Een sprankelende inbetween als raambekleding samen met een grof bouclé karpet met opvallende bies, brengt de huiselijke sfeer naar boven.

 

De hal zijn we niet vergeten en hebben we op een speelse wijze alle kleuren en materialen van de woonkamer weten terug te brengen in een opvallende lambrisering met opbergmogelijkheden.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.