• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

TWO LAYERS

+31 6 12272111

hello@twolayers.nl

Naaldwijk, Zuid-Holland

KvK 66628962

BTW NL856637440B01

1/3

CENTRUM WONING 

Interieuradvies // begane grond

Naaldwijk

Juli 2017

Verbouwen of verhuizen? Dat is de vraag waar de klant mee worstelt. Zij wonen in een lange smalle woning met weinig daglicht midden in het centrum van Naaldwijk. Two Layers is ingeschakeld om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn in de woning.

 

De wensen van de klant zijn het creëren van meer licht, een grotere keuken en het toevoegen van kleur in huis. Om meer daglicht in de ruimte te krijgen adviseren wij om aan de achterzijde een aanbouw met glazen gevel en schuin dak te plaatsen. Hierdoor zal er meer daglicht binnenkomen. We hebben de functies in de woning opnieuw ingedeeld, zodat deze met elkaar in verbinding komen te staan. Een grote leefkeuken staat centraal en maakt een connectie met de eettafel, de zithoek maar ook de lounge aan de achterzijde van de woning. Aan de straatkant komt een hoge bar waar je gezellig kunt borrelen.

 

Om kleur toe te voegen in deze donkere woning hebben we een kleurenpalet samengesteld van zachte blauwgrijs tinten. Met een uitgewerkt verlichtingsadvies worden alle functies goed uitgelicht, met zowel basisverlichting als sfeermakers.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.