• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

TWO LAYERS

+31 6 12272111

hello@twolayers.nl

Naaldwijk, Zuid-Holland

KvK 66628962

BTW NL856637440B01

DIENSTEN

Two Layers helpt om van jouw huis je thuis te maken. Ik geef advies over kleurgebruik, de indeling van een ruimte of maken een interieurontwerp om je woonkamer in te richten. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kom ik kennismaken en kijken wat we voor jouw woning kunnen betekenen.

Kleuradvies

//   Plattegrond met kleurnummers

//   Kleurstalen

v.a. € 180,- 

Interieuradvies

//   Sfeerimpressie met materialen en kleuren

//   Plattegrond met indeling en toelichting

//   Kleuradvies met kleurnummers en stalen

v.a. € 450,- 

Interieurontwerp

//   Moodboard

//   Plattegrond met indeling en toelichting

//   Kleuradvies met kleurnummers en stalen

//   Meubelcollage

//   Materiaalvoorstel

//   Armaturenvoorstel

//   Shoppinglist

v.a. € 600,- 

Elk huis is anders, dus mochten er specifieke wensen of vragen zijn dan maak ik daar natuurlijk een passende offerte voor.

Offerte op maat

HOE WIJ WERKEN

1 //  Intake gesprek

Ik kom graag bij jou thuis langs voor een kennismakingsgesprek, zodat ik een goed beeld krijg van de woonwensen en verwachtingen. Na het gesprek maak ik een persoonlijke offerte, om daarna aan de slag te gaan. De eerste stap naar jouw nieuwe interieur.

Na het intakegesprek ga ik aan de slag om de woonwensen te vertalen naar een interieur dat past bij jou. Ik zoek de juiste kleuren en materialen uit, of dit nu gaat om een kleuradvies, de indeling van de ruimte of een totaalontwerp.

2 //  Ontwerpfase

Als het ontwerp klaar is kom ik langs om het advies te bespreken. Aan de hand van het uitgewerkte plan nemen we het nieuwe interieur stap voor stap door. Natuurlijk neem ik alle stalen mee om de combinatie van kleuren en materialen te laten zien én voelen.  

Met het uitgewerkte plan kan je zelf aan de slag. Mocht je dit liever willen uitbesteden, dan neem ik de uitwerking op mij. Dit staat los van het ontwerp en hiervoor maak ik graag een passende offerte.

3 //  Presentatie

4 //  Realisatie