• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

TWO LAYERS

+31 6 12272111

hello@twolayers.nl

Naaldwijk, Zuid-Holland

KvK 66628962

BTW NL856637440B01

1/12

HOEKHUIS 

Interieurontwerp //  begane grond & slaapkamer

'S-Gravenzande

Maart 2017

Een stapje groter gaan wonen vraagt soms om een andere kijk op het interieur. Het stel gaat binnenkort verhuizen naar een groot hoekhuis en heeft Two Layers ingeschakeld om een interieurontwerp te maken voor de begane grond en slaapkamer.

 

In de woonkamer zien zij graag een landelijk chique stijl terug met stoere elementen erin verwerkt. De wanden krijgen twee verschillende kleurnuances voor een rustige basis. De zitmeubelen komen in een landelijke stijl met daartegenover robuuste houten tafels met stalen frames. Door te spelen met stoffen in diverse kleuren en structuren komt er spanning in de ruimte. Een rechte bank met twee losse fauteuils zorgen voor een open opstelling waardoor de ruimtelijkheid wordt benadrukt. De keuken krijgt een extra accentkleur die doorgevoerd wordt in de accessoires voor de woonkamer.

Voor de slaapkamer heeft Two Layers twee verschillende indelingen gemaakt, een standaard uitwerking en één die de slaapkamer net iets specialer maakt. Een wens van de klant was veel kastruimte met klassieke boeren schuifdeuren uitgevoerd in het wit. Elke vrouw wilt een inloopkast, dus hebben wij gekeken hoe dit in de slaapkamer gerealiseerd kan worden. Dit resulteerde in een hoge kast op de korte wand met daartegenover een laag ladeblok als afscheiding voor een intieme slaapplek. Het frisse kleurenpalet is gecombineerd met eikenhout voor een warme uitstraling.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.